Terug

Volg Hart van Nederland

Flinke ravage: boom valt op rijdende auto's op N65 bij Tilburg

Weerbericht

2 nov 2023, 13:00

In het hele land zijn er slachtoffers gevallen van storm Cairán. Onder andere in Limburg en Den Haag zijn mensen gewond geraakt. In Apeldoorn viel er een slachtoffer nadat een dikke boom omviel als gevolg van de krachtige storm. In Tilburg heeft zich nu een soortgelijke situatie voortgedaan.

Een omgevallen boom in Tilburg heeft vier rijdende auto’s ernstig beschadigd op de N65, dat laat de politie weten op X. Een man is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis, vijf andere personen worden door ambulancepersoneel nagekeken. De weg is voorlopig in beide richtingen afgesloten in verband met bergingswerkzaamheden.

Storm Ciarán zorgt vandaag voor veel overlast. In Vlissingen werd tussen 10.00 uur en 11.00 uur een gemiddelde windsnelheid van windkracht 9 gemeten en daarmee is officieel sprake van een storm.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.