Terug

Volg Hart van Nederland

Code geel vanwege dichte mist opgeheven

Weerbericht

7 feb 2023, 06:19

In de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Groningen, Flevoland, Drenthe en Zuid-Holland gold dinsdagochtend code geel vanwege dichte mist.

Aan weggebruikers werd aangeraden langzamer te rijden en meer afstand te houden tot andere weggebruikers.

Door de mist in combinatie met gladheid was het om 8.00 uur het drukste moment van dit jaar tot nu toe op de weg. Totaal was er sprake van zo'n 2700 minuten vertraging.

Zonnig

In de kustgebieden blijft het kwik verder rond het vriespunt steken, maar landinwaarts vriest het licht tot matig, aldus Weer.nl. In de middag trekt het open en is het op de meeste plaatsen zonnig. Het blijft wel fris met een graad of 4 in het oosten tot maximaal 6 graden in het zuiden van het land.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.