Terug

Volg Hart van Nederland

Honderden fans wachten nu al in de hitte voor concert Beyoncé

Honderden fans wachten nu al in de hitte voor concert Beyoncé

Weerbericht

17 juni 2023, 13:37

Al honderden fans van Beyoncé stonden zaterdag aan het einde van de ochtend in de rij voor de Johan Cruijff ArenA. De Amerikaanse zangeres geeft daar om 20.00 uur een concert. Haar fans deinzen niet terug door de hitte en stonden om 06.00 uur al bij het stadion. Zij willen zo de beste plaatsen bemachtigen.

De wachtende fans hebben nummertjes gekregen, zodat zij hun plek in de rij weer kunnen terugclaimen als zij bijvoorbeeld even naar het toilet moeten. Volgens fan Paul Barewijk, die nummer 23 heeft, zit de sfeer er goed in. "De meeste mensen zijn goed voorbereid op de hitte", vertelt hij. "Iedereen heeft parasolletjes meegenomen en water."

Zo ver mogelijk vooraan

Er wordt af en toe gezongen. Wanneer er uit de ArenA soundcheck-geluiden komen, stijgt uit de rij gejuich op. Veel fans hebben dure sta-kaarten en willen zo ver mogelijk vooraan bij het podium staan. Volgens Barewijk is het opvallend hoeveel internationale fans al in de rij staan: "Het zijn mensen uit alle hoeken van de wereld: Brazilië, Cyprus, Engeland. Mensen die een deel van de tournee meereizen en het concert al meerdere malen hebben gezien."

De Amerikaanse superster treedt zaterdag en zondag op in de Johan Cruijff ArenA met haar Renaissance Tour. De concerten trekken zo'n 50.000 bezoekers per dag.

Een jaar geleden stonden de fans van de Amerikaanse zangeres Billie Eilish al twee dagen in de bloedhitte te wachten om een glimp op te vang van deze artiest. Bekijk hier de beelden:

Twee dagen in de bloedhitte voor een glimp van Billie Eilish
1:11
Twee dagen in de bloedhitte voor een glimp van Billie Eilish

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.