Terug

Volg Hart van Nederland

Wallaby neemt het hazenpad in het Zeeuwse Kruiningen

Wallaby neemt het hazenpad in het Zeeuwse Kruiningen

Dieren

5 jan 2018, 10:32

Het politieteam Oosterscheldebekken kreeg donderdag een ietwat ongewone melding: in het Zeeuwse Kruiningen bleek een wallaby het hazenpad te hebben gekozen. "Hij wilde eens wat anders zien", vertellen de agenten aan de PZC. Het lukte de politie niet om het beestje te vangen. "Uiteindelijk moest er aan dierenarts aan te pas komen om de wallaby te verdoven, zodat hij weer teruggebracht kon worden naar waar hij vandaan komt", aldus de politie op Facebook. Het is bij ons niet bekend waar de wallaby nou precies vandaan kwam. Beeld: Politieteam Oosterscheldebekken

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.