Terug

Volg Hart van Nederland

Deur uit woning geblazen door vuurwerkbom in Assen

112

31 dec 2020, 09:49

Een woning aan de Maasstraat in Assen heeft woensdagavond grote schade opgelopen door een vuurwerkbom. De deur is volledig vernield en ook een deel van de hal heeft veel schade. De politie onderzoekt nog of het vuurwerk aan de deur was bevestigd of door de brievenbus was gegooid. Van de voordeur is weinig over en ook sprongen een aantal ramen. De omgeving werd opgeschrikt door een doffe knal, zo laat een verslaggever ter plaatse weten.

Brand

Niemand raakte gewond, maar wel werd de brandweer ingeschakeld om een klein brandje in een van de kamers van de woning te blussen. Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.