Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw doodgestoken in Kerkrade, verdachte inmiddels aangehouden

Vrouw doodgestoken in Kerkrade, verdachte inmiddels aangehouden

112

10 juli 2019, 16:32

In Kerkrade is een 42-jarige vrouw op klaarlichte dag doodgestoken door een 52-jarige man, volgens bronnen haar ex tegen wie ze een straatverbod zou hebben. Volgens omstanders heeft de man de vrouw de keel doorgesneden, maar de politie kon of wilde hierover verder niets zeggen. Pogingen de vrouw te reanimeren bleken vergeefs. De vermoedelijke dader was urenlang spoorloos, maar rond 16:00 uur werd hij in Heerlen aangehouden. De politie schakelde onder meer hondengeleiders in om de verdachte op te sporen en ook werd via Burgernet de hulp van publiek gevraagd. Omdat er op het moment van het drama veel omstanders waren die alles hebben gezien is Slachtofferhulp ingeschakeld. Beeld: Track 88 https://twitter.com/PolLimburg/status/1148957344266674176

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.