Terug

Volg Hart van Nederland

Vluchtende winkeldief gooit per ongeluk zijn autosleutels weg: 'Hilarische beelden'

Vluchtende winkeldief gooit per ongeluk zijn autosleutels weg: 'Hilarische beelden'

112

16 apr 2022, 16:21

Een winkeldiefstal in Tiel zaterdagochtend is niet helemaal gelopen zoals de dief had gehoopt. Wanneer de 28-jarige verdachte op heterdaad wordt betrapt, gooit hij zijn buit snel weg. Maar hij verliest daarbij per ongeluk ook zijn autosleutels. "De camerabeelden zijn hilarisch", schrijft wijkagent Erwin van Dalen op Twitter.

De diefstal gebeurde zaterdagochtend bij een filiaal van Kruidvat in het centrum van Tiel. Als twee medewerkers zien dat de man met gestolen producten de winkel uit loopt, gaan ze hem achterna. De man probeert nog wat gestolen producten die hij in zijn zakken heeft weg te gooien, maar laat daarbij ook per ongeluk zijn autosleutels vallen.

Dief rent medewerkster achterna

Een winkelmedewerker twijfelt geen moment: ze pakt de sleutels en rent terug naar de winkel. "Dat zie je ook op de camerabeelden terug. De dief komt haar achterna gerend om ze te halen. Daarna werkt hij gewoon mee en wordt hij aangehouden", vertelt wijkagent Erwin van Dalen tegen het AD.

De dader, die al vaker opgepakt was voor diefstal, is naar het politiebureau in Nijmegen gebracht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.