Terug

Volg Hart van Nederland

Vijf uitgehongerde duiven gered uit afgesloten pand in Eindhoven

Vijf uitgehongerde duiven gered uit afgesloten pand in Eindhoven

Dieren

25 dec 2020, 22:34

Twee Eindhovense agenten hebben op kerstavond vijf duiven gered uit een afgesloten gebouw. Rond het middaguur zien ze hoe de duiven wanhopig proberen om een weg naar buiten te vinden. De eigenaar van het pand is niet bereikbaar en dus besluiten de agenten zelf tot actie over te gaan. De agenten bellen snel de dierenambulance en breken daarna de deur van het pand open. Eenmaal binnen treffen zij de duiven uitgehongerd en verzwakt aan.

Dode duiven

Een aantal duiven is al overleden, maar vijf dieren kunnen nog worden gered. De politie laat weten wel een vermoeden te hebben hoe de duiven zijn binnengekomen en gaat ervoor zorgen dat de eigenaar van het pand het gat dicht. Het openbreken van de deur heeft uiteindelijk geen schade veroorzaakt. De agenten zijn blij dat ze naar binnen zijn gegaan. Op sociale media schrijven ze: "Gelukkig hebben we op kerstavond de vijf levende duiven kunnen redden!" Lees ook: Duiven vallen met bosjes uit de lucht in Lelystad   Dit bericht bekijken op Instagram  

Een bericht gedeeld door Politie Eindhoven, Bureau 040 (@pol_eindhoven)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.