Terug

Volg Hart van Nederland

In 30 dagen langs 500 plekken fietsen in Noord-Holland: jonge politicus Mirko Gerrits doet het

Verkiezingen

8 feb 2023, 20:14

Een 21-jarige politicus gaat, op de fiets, de 534 steden en dorpen in de provincie Noord-Holland bezoeken. Mirko uit Zandvoort doet dit in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 15 maart.

Mirko zit in de politieke partij ZEE in Zandvoort, maar is ook in contact gekomen met de landelijke partij Code Oranje die komende Provinciale Statenverkiezingen mee gaat doen. Hij was meteen onder de indruk van de partij en wilde op deze manier zijn steentje bijdragen.

Hoe dat eruitziet, bekijk je in onderstaande video:

Mirko fietst in 30 dagen langs 500 plekken
2:11
Mirko fietst in 30 dagen langs 500 plekken

De politicus is al 6 dagen onderweg en begint woensdag aan dag 7 van zijn fietstocht. Tijdens het bezoeken van de steden en dorpen wil hij het gesprek aangaan met mensen. Wat vindt men van de verkiezingen en weet iedereen wat de Provinciale Staten inhouden?

Mirko gaat fietsen tot het einde van deze maand. Zijn doel is om 18 plaatsen per dag te bezoeken. Benieuwd naar de rest van zijn avontuur? Je kan hem volgen in zijn vlogs, hierin deelt hij zijn fietsreis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.