Terug

Volg Hart van Nederland

Man uit Mook verdachte bij geweldsincident Arnhem

Man uit Mook verdachte bij geweldsincident Arnhem

112

10 feb 2018, 12:14

Een veertigjarige man uit Mook wordt als verdachte gezien van een geweldsincident dat zich vrijdagmiddag heeft afgespeeld in Arnhem. De man wordt verdacht van zware mishandeling en poging tot moord dan wel doodslag, zegt een politiewoordvoerder zaterdag. Het incident speelde zich af in een woning aan de Gemertstraat. De politie vond drie bewoners, een man van 49 en twee vrouwen van 33 en 51 jaar, gewond in het huis. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Twee kinderen die ook in het huis waren, bleven ongedeerd. Terwijl de politie groot was uitgerukt naar de woonwijk, kregen zij ook een melding van een gewonde man die een paar honderd meter verderop was bebloed en kletsnat aangetroffen in de voortuin een woning aan de Heeswijkstraat. De bewoners van die woning hebben de man binnen gehaald en 112 gebeld. Het bleek de 40-jarige man die betrokken was bij het gewelddadige incident. De politie hem geboeid en afgevoerd. Volgens de politie is er sprake geweest van een conflict dat uit de hand is gelopen. Waar dat over ging en hoe de vier gewond zijn geraakt, kan een woordvoerder niet zeggen. Hij wil alleen kwijt dat alle gewonden buiten levensgevaar zijn. Het onderzoek loopt nog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.