Terug

Volg Hart van Nederland

Grote hoeveelheid vuurwerk gevonden in Tilburgse woning en garagebox

Grote hoeveelheid vuurwerk gevonden in Tilburgse woning en garagebox

112

2 dec 2020, 13:34

In een garagebox en een woning in Tilburg is dinsdag in totaal zo'n 250 kilo vuurwerk gevonden. Er werden onder andere 264 cobra's, tachtig shells en zes grote flowerbeds aangetroffen, meldt de politie. Het vuurwerk werd ontdekt tijdens een gezamenlijke controle van gemeente en politie. Ongeveer 200 kilo van het explosieve spul lag in de garagebox aan de Sibeliusstraat. In een woning in dezelfde straat lag nog eens zo'n vijftig kilo. Tegen de verdachte, een 23-jarige Tilburger, wordt proces-verbaal opgemaakt. Het vuurwerk is in beslag genomen. Lees ook: Politie vindt 800 kilo vuurwerk onder flatgebouw in Geldrop Tekst: ANP Foto: Politie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.