Terug

Volg Hart van Nederland

Vandalen zakken met deelscooter door ijs en vernielen ijsbaan

112

21 jan 2024, 12:05

Vandalen hebben afgelopen nacht het ijs op een ijsbaan in Delft vernield door met een deelscooter op de baan te gaan rijden. Toen de bestuurder van de scooter midden op de ijsbaan terecht kwam ging het mis.

Voorbijgangers zagen hoe jongeren op een huurscooter de baan opreden op de ijsbaan langs het Zwembadpad. Als de jongeren het midden op de ijsbaan hebben bereikt zakken zij door het ijs. De jongeren laten de scooter achter en slaan op de vlucht. Omdat de melder niet zeker wist of iedereen van het ijs was belde deze de hulpdiensten.

Meerdere brandweereenheden, waaronder de politie, een ambulance en een duikteam, kwamen met spoed ter plaatse.

Duikers zoeken naar slachtoffers

Een duiker van de brandweer heeft een korte controle uitgevoerd. Toen duidelijk was dat er niemand meer in het water lag kon de duiker de scooter uit het wak halen. Doormiddel van een stuk touw is de scooter van de ijsbaan getrokken.

De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de heren. Deze werden niet meer aangetroffen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: District8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.