Terug

Volg Hart van Nederland

Twee mensen naar ziekenhuis na uitslaande woningbrand IJmuiden

112

22 dec 2020, 07:36

Door een woningbrand aan de Dennenstraat in IJmuiden zijn dinsdagochtend twee bewoners gewond geraakt. Ze konden zelfstandig de woning verlaten en zijn naar het ziekenhuis gebracht, zegt een woordvoerder van de brandweer Kennemerland. De brandweer rukte om 06.00 uur uit voor een woningbrand in een tussenwoning. Het betrof een forse uitslaande brand. Twee bewoners waren bij aankomst van de brandweer uit de woning gevlucht. Een van hen verliet de woning via de dakgoot en slaagde er zonder hulp van de brandweer in om naar beneden te klauteren.

Rookschade

De brandweer had de brand snel onder controle. Naastliggende woningen hebben rookschade opgelopen. De buren van de getroffen woning zijn uit hun woning gehaald. Het is niet duidelijk wanneer zij weer naar huis kunnen. https://twitter.com/VRKennemerland/status/1341258180580487169 Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.