Terug

Volg Hart van Nederland

Twee gewonden bij steekpartij in Albert Heijn in Haagse binnenstad

Twee gewonden bij steekpartij in Albert Heijn in Haagse binnenstad

112

2 dec 2020, 13:04

In een Albert Heijn in het centrum van Den Haag is woensdagmiddag een steekpartij geweest. Daarbij zijn twee gewonden gevallen, meldt de politie. Het is niet bekend hoe de slachtoffers er aan toe zijn. Rond 12.00 uur kwam de melding binnen van de steekpartij. Ook zou er brand zijn in de supermarkt aan de Grote Marktstraat, een drukke winkelstraat in Den Haag. De hulpdiensten rukten massaal uit. De gewonden zijn met een ambulance afgevoerd, een van hen lijkt een medewerker te zijn.

Verdachte aangehouden

De verdachte, een lange, getinte man van een jaar of dertig, vluchtte na het incident weg in de richting van De Bijenkorf. Rond half drie kon hij door de politie worden aangehouden. In het pand was ook brand uitgebroken, maar het vuur is inmiddels door de brandweer geblust, meldt de politie. https://twitter.com/pol\_denhaag/status/1334130773302145024?s=24 Het is nog onduidelijk wat de toedracht van de steekpartij is. Volgens Omroep West was de dader om onbekende reden boos geworden in de supermarkt. Hij zou daarop een fles alcohol uit de schappen hebben gehaald, deze kapot hebben gegooid en de vloeistof in brand hebben gestoken. Mensen zouden uit de supermarkt gerend zijn. Mensen die betrokken waren bij de situatie zouden opgevangen zijn in een café-restaurant tegenover de supermarkt. Een politiewoordvoerder meldt aan Hart van Nederland dat er geen aanwijzingen zijn voor een terroristisch motief. Zij kan verder niet bevestigen of de verdachte ook betrokken was bij de brand in de Albert Heijn. Tekst: Redactie/ANP Beeld: Regio15.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.