Terug

Volg Hart van Nederland

Nieuwste hype: trouwjurk passen zonder te trouwen

Nieuwste hype: trouwjurk passen zonder te trouwen

nieuws

22 feb 2017, 22:45

Veel vrouwen die niet van plan zijn om te trouwen, willen wel een keer een trouwjurk passen. Daar is Susanne Koopman uit Apeldoorn achtergekomen. Susanne is de eigenaar van een bruidsmodezaak in Apeldoorn. Ze wilde weleens uitproberen of er vraag is naar het passen van een trouwjurk zonder dat je van plan bent om hem te kopen.

"We zitten tot en met mei helemaal volgeboekt!" En het antwoord is direct duidelijk. Haar speciale thema-avond, Girls Night Out genaamd, blijkt een groot succes. "We zitten tot en met mei helemaal volgeboekt!" Je kunt als gasten zich drie uur lang helemaal uitleven in de winkel. En dat doen ze dan ook, "Sommigen passen wel 15 jurken op een avond." Aan het einde van de avond wordt nog een groepsfoto gemaakt als afsluiting.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.