Terug

Volg Hart van Nederland

Treinen in noorden en oosten van Nederland rijden weer na grote storing

Treinen in noorden en oosten van Nederland rijden weer na grote storing

nieuws

14 mrt 2023, 10:19

Door een storing bij de verkeersleidingspost Zwolle reden er dinsdagochtend urenlang geen treinen in het noorden en oosten van Nederland.

 Het treinverkeer wordt weer opgestart maar het kan volgens ProRail nog wel even duren voordat de treinen weer volgens de dienstregeling rijden. Het gaat om de trajecten van en naar Zwolle, Deventer en Hengelo.

Een woordvoerder liet gedurende de ochtend weten dat er "met man en macht" aan een oplossing wordt gewerkt. Even na 12.00 uur was de storing verholpen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.