Terug

Volg Hart van Nederland

Toko in Rotterdam beschoten: 'Ik laat niemand mij kapotmaken'

112

28 dec 2020, 09:00

Een toko op de Groene Hilledijk in Rotterdam is maandagochtend beschoten. Getuigen hoorden drie harde klappen en zagen een verdachte vluchten. Niemand raakte gewond. In de ramen van de toko zijn drie inslagen gevonden en op de stoep voor de winkel vond de politie drie hulzen. Die hulzen zijn veiliggesteld en de buurt is afgezet voor onderzoek. De politie heeft de omgeving uitgekamd, maar er is nog geen verdachte aangehouden.

'Ik weet niet waarom'

Joceline Eisden, de moeder van de eigenaresse, werkt ook in de winkel en is erg geschrokken van de schietpartij. "Ik vind het heel erg want ik werk hard voor mijn geld", vertelt ze aangeslagen aan Hart van Nederland. "Ik vind dat je zoiets niet kunt maken en je ziet hoeveel ze hebben vernietigd", zegt ze terwijl ze de kogelinslagen, één in ieder raam, aanwijst. "Eén, twee, drie... Ze maken je kapot want je moet die drie dingen vervangen." Zowel vader als moeder tasten in het duister over de reden waarom iemand de toko van hun dochter onder vuur zou nemen. Vader Richard: "Ik weet niet wat de bedoeling is". Moeder Joceline gaat - als de schade is weggewerkt - weer gewoon in de winkel staan, maar niets is meer hetzelfde. "Ik kijk wel uit. Want je weet niet wie het is. Ik ga verder, ik laat niemand mij kapot maken", besluit ze dapper. https://twitter.com/Politie\_Rdam/status/1343339471069208590 Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.