Terug

Volg Hart van Nederland

O my goot! Dit zijn de tien slechtste slogans van dit jaar

O my goot! Dit zijn de tien slechtste slogans van dit jaar

nieuws

2 dec 2020, 08:27

'Geef elkaar tijdens het winkelen de pruimte!' van de Lidl, of toch 'The best worst of the world' van Huls Droge Worst, of misschien wel 'De groenspecialist in hart en tuinieren' van Bomenbezorgd.nl. Welk bedrijf krijgt de 'eer' voor de slechtste slogan van 2020? Voor de uitverkiezing van dit jaar zijn nu tien genomineerden bekendgemaakt, waar tot en met zondag op gestemd kan worden. Tefke van Dijk, een van de initiatiefnemers van de Verkiezing van de Slechtste Slogan, merkt op dat veel slogans die dit jaar zijn ingezonden naar corona verwijzen, zoals 'Waalzinnig je weer te zien!' van Beleef Zaltbommel.

Minder schunnige slogans

"Verder is opvallend dat er minder schunnige slogans op de lijst staan dan voorheen", zegt Christine Liebrecht, die ook achter de verkiezing zit. "Voorgaande jaren werd de verkiezing soms gedomineerd door slogans die het randje opzochten." Lees ook: Beausense in Landsmeer drie keer genomineerd voor slechtste slogan: 'Heeft u ook een kale poes?' Volgens haar springt wat dat betreft dit jaar alleen de slogan van Gaia eruit. De Belgische dierenrechtenorganisatie vraagt om aandacht voor sterilisatie van poezen met: 'Laat je poesje knippen voor ze begint te wippen.'

'O my goot'

De andere vijf genomineerden zijn: 'Bedrukte Dozen, Blije Gezichten!' van D-BOX Verpakkingen, 'Liefde maakt blind, maar je neus ruikt nog steeds een wind' van Rennie, 'Met kaas uit de Jordaan, ga je als een banaan' vanDe Mannen van Kaas, 'O my goot...' van Dakgoot Renovatie Specialist en 'Zing Vecht Hak Bid Polijst Lach en Bewonder' van Jan Reek Natuursteen. Lees ook: 'Onze vis smaakt als de tongzoen van een zeemeermin' is de slechtste slogan Maandag wordt de winnaar bekendgemaakt. Het is de negende keer dat de verkiezing wordt gehouden. Vorig jaar won de Arnhemse visbar Zilte Zeemeermin de dubieuze titel met de slogan: 'Onze vis smaakt als de tongzoen van een zeemeermin'. Tekst: ANP Foto: Slechtste Slogans

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.