Terug

Volg Hart van Nederland

Marco Borsato wil niet reageren op seponeren Voice-zaak, zoon is 'heel blij'

nieuws

14 mrt 2023, 18:03

Marco Borsato wil niet inhoudelijk reageren op het nieuws dat het onderzoek naar hem in The Voice of Holland-zaak wordt geseponeerd. Dat heeft zijn advocaat Geert-Jan Knoops laten weten aan het ANP.

"Wij hebben onze cliënt vandaag uitvoerig gesproken en hij kiest ervoor om geen inhoudelijke reactie te geven", zegt Knoops, die Borsato samen met zijn vrouw Carrie juridisch bijstaat. "Maar het spreekt voor zich dat hij met instemming heeft kennisgenomen van het besluit en het daar verder bij wil laten."

Het Openbaar Ministerie (OM) maakte dinsdag bekend het onderzoek tegen Marco Borsato rond The Voice bij gebrek aan bewijs te seponeren.

Zoon Luca Borsato is "heel blij" dat het onderzoek tegen zijn vader wordt geseponeerd. "Ik wil bijna zeggen: ik had niet anders verwacht", zei hij tegen RTL Boulevard. "Ik hou van hem, ik hou van de man die hij is en ik sta altijd achter hem", vervolgt hij. Hoewel Luca blij is met het nieuws, is het niet zo dat ze nu "met z'n allen in de keuken staan te dansen", zegt hij. "Want uiteindelijk is de materie waar we over spreken wel heel heftig."

Betastingen

Het onderzoek in een andere zedenzaak tegen Borsato loopt nog. Dat onderzoek is niet gerelateerd aan The Voice en betreft de aangifte van een 22-jarige vrouw vanwege 'onzedelijke betastingen'. Borsato heeft hierin een tegenaangifte tegen de vrouw gedaan. Advocaat Knoops laat weten de onderzoeken in deze kwestie af te wachten.

Na het nieuws dat er een onderzoek werd ingesteld naar Borsato, besloten veel radiozenders zijn muziek niet meer te draaien. Was die boycot terecht?

Was Marco Borsato-boycot terecht?
3:47
Was Marco Borsato-boycot terecht?

Bekijk hier meer video's over de misstanden rondom The Voice:

In TV-TALK komen dagelijks de belangrijkste fragmenten van de televisieavond voorbij. Luister hieronder de meest recente aflevering:

Bovenstaand fragment was eerder te zien bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.