Terug

Volg Hart van Nederland

Anouk wist na één telefoontje al dat Ali B betrokken was bij Voice-schandaal

Anouk wist na één telefoontje al dat Ali B betrokken was bij Voice-schandaal

nieuws

22 apr 2022, 23:12

Anouk liet er geen gras over groeien en belde meteen haar collega's van The Voice of Holland op om ze te confronteren met de vraag of ze betrokken waren bij het schandaal. Toen ze Ali B belde wist ze direct dat hij betrokken was. "Er was geen touw aan vast te knopen."

Dat vertelde ze vanavond in de RTL 4-talkshow Jinek. Toen het nieuws naar buiten kwam dat mensen van The Voice zich schuldig gemaakt hadden aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, wilden ze niet meteen zeggen wie. Daarom ging Anouk zelf bellen.

Laconiek

In het programma vertelt ze hoe groot het verschil was tussen en Ali B en Jeroen Rietbergen, die ook beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag. "Jeroen zei meteen: 'Ik ben de lul, ik heb het gedaan en voor mij is het klaar'. Ali deed nog een beetje laconiek." Volgens de zangeres zei Ali dat hij zich niet kon herinneren waar het over ging.

"Hij vertelde dat het al heel lang geleden was. Er was geen touw aan vast te knopen. Toen voelde ik natuurlijk gelijk al: dit is helemaal niet oké." Anouk heeft sindsdien geen contact meer gehad met haar voormalige collega-coach in The Voice.

Ellen ten Damme

Anouk meldde direct nadat het nieuws naar buiten kwam dat ze niet meer terugkeert als coach in The Voice. In Jinek vertelde de zangeres dat ze het er nog steeds moeilijk mee heeft. "Al die mannen waar het om gaat mocht ik graag. Het is gewoon klote", aldus de zangeres, die ook de melding toejuicht die Ellen ten Damme bij de politie zou hebben gedaan over haar ervaringen met Ali B. "Heel goed van Ellen dat ze dit doet."

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.