Terug

Volg Hart van Nederland

Team Robin bereidt zich voor op Alpe d'HuZes in Frankrijk

Team Robin bereidt zich voor op Alpe d'HuZes in Frankrijk

Sport

31 mei 2017, 22:12

Nog een dag en dan gaat Alpe d’HuZes weer van start. Een sportief evenement waarbij deelnemers fietsend, hardlopend en wandelend, op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk beklimmen. Daarmee zamelen zij zoveel mogelijk geld in voor de strijd tegen kanker. Zo ook de families Kuipers en Van den Brink, zij verloren ruim twee jaar geleden beiden een kind aan kanker. Robin Kuipers overleed op 12-jarige leeftijd en Elynn van de Brink op 5-jarige leeftijd. Woensdag treffen zij de laatste voorbereidingen voor dat zij de ‘Hollandse berg’ morgen al wandelend en fietsend gaan beklimmen en hun overleden kinderen met zich meenemen naar de top. Nog even de fiets schoonmaken en afstellen en zij zijn klaar om te gaan. http://www.kijk.nl/video/1BtiYQva8ovY?autoplay=0

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.