Terug

Volg Hart van Nederland

Storing bij meerdere diensten van Google verholpen

Storing bij meerdere diensten van Google verholpen

nieuws

14 dec 2020, 14:21

Google kampte maandagmiddag tijdelijk met een wereldwijde storing waardoor diverse diensten, waaronder e-mail en Google Drive, het niet deden. De storing is inmiddels verholpen. De diensten van Google waren vanmiddag 45 minuten niet bereikbaar. Waarschijnlijk heeft de storing te maken gehad met het inlogsysteem van Google. Zo konden gebruikers die ingelogd zijn op YouTube niet meer op de site komen, terwijl in een incognitovenster zonder inloggen wel video’s bekeken konden worden. Die omweg was echter niet voor alle diensten van toepassing: voor Google Docs of Gmail moet per definitie ingelogd worden. Ook andere bedrijven die gebruik maken van Google-servers leken last te hebben van de storing. Zo klaagden gebruikers van chatdienst Discord over de bereikbaarheid. Redactie / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.