Terug

Volg Hart van Nederland

Sint verrast zieke kinderen

Sint verrast zieke kinderen

nieuws

2 dec 2017, 23:20

Zo’n 75 kinderen met een zeldzame ziekte mochten vandaag meedoen met de 'Sint verbindt Rally'. Alle patiëntjes mogen meerijden in een bijzondere auto. Een enorm aantal klassieke auto's stonden klaar om de kinderen de dag van hun leven te bezorgen. Aan het eind van de rit zijn ook de Sint en zijn pieten van de partij, die natuurlijk cadeaus hebben meegenomen voor de kinderen. Maar dat was nog niet alles: er is geld opgehaald door sponsors en rallyrijders en de opbrengst wordt overhandigd door Jan Lammers, ambassadeur van het Zeldzame Ziekten Fonds. Dat geld is broodnodig, want elk jaar overlijden er circa 14.000 kinderen aan een zeldzame ziekte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.