Terug

Volg Hart van Nederland

Rotterdam stroomt vol met supporters voor strijd om KNVB-beker

Rotterdam stroomt vol met supporters voor strijd om KNVB-beker

Sport

22 apr 2018, 16:29

Het is een drukke bedoening in het centrum van Rotterdam. Daar verzamelen Feyenoord-fans zich in grote getale voorafgaand aan de KNVB-bekerfinale tegen AZ. Die wedstrijd begint zondagavond om 18:00 uur. Op de terrassen is geen lege stoel meer te vinden en ook de straten en pleinen puilen uit.

Drukte richting De Kuip

Ook in de richting van stadion De Kuip in Rotterdam, waar de wedstrijd zal worden gespeeld, stromen de supporters massaal toe. De sfeer is gemoedelijk. Supporters van Feyenoord en AZ lopen gebroederlijk in de richting van de plek van de aftrap. https://twitter.com/FR12Patrick/status/988053529431601152 https://twitter.com/FR12Patrick/status/988053529431601152

Grote schermen

Voor iedereen die geen kaartje voor de wedstrijd heeft weten te bemachtigen, zijn grote schermen geplaatst in de stad waarop de wedstrijd live te volgen is. Dat kan op het Stadhuisplein, de Markt en het Museumpark. Alle drie de terreinen zijn uitverkocht en streng beveiligd. Zo zijn hekken en grote zandzakken geplaatst en is er veel politie op de been. https://twitter.com/maxuitutrecht/status/988056155581812736

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.