Terug

Volg Hart van Nederland

Ramkraak op Jumbo in Haarlem, medewerkers al in winkel

112

4 apr 2020, 09:39

In Haarlem is zaterdagochtend een ramkraak gepleegd op een Jumbo. Het personeel was op dat moment al aan het werk in de supermarkt. Rond 6.45 uur ramde een bestelbusje een rolluik bij de ingang van de Jumbo aan de Engelenburg. De rampoging was succesvol: de twee daders wisten vervolgens de supermarkt binnen te dringen en maakten een onbekend bedrag buit. De ramkrakers vluchtten daarna weg op een zwarte scooter. Een zoekactie via Burgernet leverde niets op, de daders zijn nog voortvluchtig. Mensen die iets gehoord of gezien hebben van de ramkraak worden opgeroepen contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Beeld: HFV Photo Services

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.