Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw in Gorinchem mept plassende pomeriaan dood met dweil

Vrouw in Gorinchem mept plassende pomeriaan dood met dweil

Dieren

14 juli 2020, 08:44

In het Zuid-Hollandse Gorinchem heeft een boze vrouw maandag haar hond doodgeslagen. De pomeriaan kreeg de fatale klap nadat ze op de vloer had geplast. De politie in Gorinchem kreeg maandagochtend de melding dat er een hond zou zijn doodgeslagen. Ter plaatse troffen agenten een dode pomeriaan aan, schrijft wijkagent Jaap de Groot op Instagram. "Het bleek in de woning op de grond te hebben geplast."

'Forse tik' met dweil

Het 27-jarige baasje had een dweil gepakt om de vloer schoon te maken en was zo boos dat ze het dwergkeeshondje "een forse tik" gaf met de stok. Het dier klapte daardoor tegen de muur. Het arme beestje overleefde dit niet. De vrouw is aangehouden wegens dierenmishandeling en naar het politiebureau in Dordrecht gebracht. Daar is ze verhoord door agenten van de dierenpolitie. In het huis bevond zich ook nog een chihuahua, die is door de dierenambulance opgehaald. Ook de dode pomeriaan is meegenomen. https://www.instagram.com/p/CCl11WDAVNX/ Beeld: Pixabay

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.