Terug

Volg Hart van Nederland

Politiemedewerker verdacht van fraude

Politiemedewerker verdacht van fraude

112

26 apr 2018, 07:03

Opnieuw is een vooraanstaande politiemedewerker geschorst vanwege niet-integer gedrag. Leatitia R., een oud-bestuurslid van politiebond ANPV, die zich nu bezighoudt met sollicitanten bij de politie, wordt door het Openbaar Ministerie verdacht van verduistering, witwassen en valsheid in geschrifte. Dat schrijft De Telegraaf. Een politiewoordvoerder bevestigt dat in het kader van een onderzoek naar oud-vakbondsleden een politiemedewerker op non-actief is gesteld. Ook oud-voorzitter Geert P. ligt onder de loep. Vermoedelijk zal ook hij binnenkort geschorst worden.

Nationale Politie

Geert P. en Leatitia R. - oud-hoofd juridische zaken bij de ANPV - waren niet alleen actief bij de bond. P. werkt voor de Landelijke Eenheid en R. bekleedt tal van functies bij de Nationale Politie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.