Terug

Volg Hart van Nederland

Geert Wilders terug op Twitter na schorsing: 'Ik ben er weer!'

Politiek

26 apr 2022, 16:25

Geert Wilders liet dinsdagmiddag weten nog niets te hebben gehoord van Twitter na zijn schorsing. Een half uur later was hij ineens terug op het social medium: "Ik ben er weer!", aldus de uitgelaten PVV-leider.

Het Amerikaanse techbedrijf schorste Wilders vorige week na een tweet over de premier van Pakistan. Twitter had hem laten weten dat het een paar dagen zou duren om te reageren. Maar bijna een week later had de politicus nog steeds niets gehoord. "Als Twitter een beetje fatsoen overheeft dan reageren ze eindelijk", zei hij daar dinsdagmiddag over.

Een half uur later twitterde Wilders triomfantelijk: "Ik ben er week!" Volgens de PVV-leider heeft hij het beroep tegen de schorsing gewonnen en heeft Twitter inmiddels excuses aangeboden. Op een bijgevoegd screenshot valt te lezen dat het social medium erkent dat er een fout is gemaakt en dat de policitus geen regels heeft overtreden.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Vandaag Inside

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.