Terug

Volg Hart van Nederland

Politiehond Bumper overweegt nieuwe carrière als hulp van Sinterklaas

Politiehond Bumper overweegt nieuwe carrière als hulp van Sinterklaas

Dieren

5 dec 2020, 16:06

De Rotterdamse politiehond Bumper en het paard van Sinterklaas hebben een dagje van werk gewisseld. Dat laat Bumper weten op Facebook. Het was de grote wens van Ozosnel om eens niet over de daken te rennen, maar boeven te pakken. De ruil kwam tot stand nadat Ozosnel aan de goedheiligman duidelijk had gemaakt zich te vervelen. "Door corona was hij namelijk met vlagen werkeloos en voelde zich daardoor behoorlijk nutteloos", schrijft de politiehond hierover. "Hij wilde dolgraag bij de politie Rotterdam eens meekijken of een baan als politiepaard hem iets zou lijken."

Bumper

Omdat Sinterklaas natuurlijk niet zonder zijn trouwe viervoeter kan, schoot Bumper te hulp. Hij wilde ook wel eens weten hoe het is om cadeautjes rond te brengen. "Iets wat ik altijd al heb willen proberen is dus Sinterklaas assisteren. Tjop tjop, ik met die Bolle over de daken om zoveel mogelijk puppy's blij te gaan maken." Ondanks dat de twee viervoeters een dagje het erg leuk hebben gehad, zien ze af van een permanente wissel. Ozosnel kwam tot de conclusie dat "het over ieders veiligheid waken iets anders is als het rennen over daken." https://www.facebook.com/POLBumper/posts/1745900668902965 Beeld: Politie Rotterdam

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.