Terug

Volg Hart van Nederland

Politie verspreidt foto verdachte van moord vrouw (35) in Noordwijk

Politie verspreidt foto verdachte van moord vrouw (35) in Noordwijk

112

23 dec 2020, 13:28

De politie is "dringend" op zoek naar een 25-jarige man wegens een geweldsmisdrijf. Hij wordt ervan verdacht zondag in Noordwijk een 35- jarige vrouw om het leven in te hebben gebracht. De politie heeft ook een foto van de verdachte verspreid. "Het onderzoek is nog in volle gang op dit moment, dus we kunnen nog niet zeggen hoe we deze man op het spoor zijn gekomen. De twee kenden elkaar", aldus een woordvoerder van de politie. "Een foto en naam plus toenaam is best een zwaar middel om in te zetten. Dan moet daar wel echt een flinke aanleiding voor zijn, en in dit geval menen wij dat die er is." Lees ook: Politie vindt dode vrouw in woning Noordwijk, gaat uit van misdrijf

Agressief

Volgens de politie heeft de verdachte psychische klachten en kan hij agressief reageren. De politie waarschuwt dan ook mensen die de verdachte tegenkomen de man niet zelf te benaderen, maar direct de politie te bellen. De verdachte heeft lang donker krullend haar, een mager postuur en draagt vermoedelijk een zwarte jas. Het is onduidelijk hoe hij zich verplaatst. Hij bevindt zich mogelijk in het buitenland en staat internationaal gesignaleerd voor aanhouding. De 35-jarige vrouw is zondagmiddag dood aangetroffen in een woning in Noordwijk aan het Lindenplein. De politie kan in het belang van het onderzoek niet meer informatie geven. ANP/redactie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.