Terug

Volg Hart van Nederland

Politie maakt einde aan illegaal feest in Heerde bij viaduct

Politie maakt einde aan illegaal feest in Heerde bij viaduct

112

12 dec 2020, 22:57

De politie heeft zaterdagavond een illegaal feest beëindigd in een holle buis van een viaduct over de A50 nabij Heerde in Gelderland. Er waren vijftien tot twintig bezoekers die de coronamaatregelen negeerden. Ze hebben een bekeuring gekregen.

De aanwezigen vertrokken rustig nadat de politie hen sommeerde te vertrekken. Het viaduct wordt afgesloten door Rijkswaterstaat. De politie kwam het feest op het spoor na een tip.   Dit bericht bekijken op Instagram  

Een bericht gedeeld door Politiehonden Oost-Nederland (@politiehonden_oostnederland)

Lees ook: Politie valt binnen bij bedrijfsfeest in Sittard: feestgangers verstoppen zich voor agenten

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.