Terug

Volg Hart van Nederland

Politie houdt verdachte aan voor fatale brand in Arnhem

nieuws

4 feb 2023, 23:35

De politie heeft zaterdag een verdachte aangehouden voor de brand in Arnhem waarbij afgelopen dinsdag twee doden vielen. De aangehouden persoon wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de brand, laat een woordvoerster van de politie weten.

Volgens de politie is er nog geen definitief uitsluitsel over hoe de brand in de De Wiltstraat waarbij twee vrouwen van 46 en 51 jaar omkwamen, is ontstaan. "Het is goed om aan te geven dat we meerdere scenario's uitlopen", aldus de politie. De verdachte zit vast en wordt verhoord.

Door de brand werden twee huizen volledig verwoest en raakten vijf andere panden voorlopig onbewoonbaar.

Een dag na de fatale brand vertellen buurtbewoners bij Hart van Nederland over de impactvolle gebeurtenis:

Buurtbewoners vertellen over impact van grote brand in Arnhem
0:59
Buurtbewoners vertellen over impact van grote brand in Arnhem

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.