Terug

Volg Hart van Nederland

Politie deelt heftige beelden van steekpartij om sigaret

Politie deelt heftige beelden van steekpartij om sigaret

112

25 mei 2023, 15:24

De politie heeft beelden getoond van een man die in oktober vorig jaar een andere man heeft neergestoken in Amsterdam. Voorafgaand aan de steekpartij vroeg de verdachte het slachtoffer om een sigaret. De video is gedeeld op sociale media, in de hoop dat de verdachte wordt herkend.

Op 30 oktober 2022 benadert de verdachte een groepje mannen en vraagt om een sigaret. Dit doet hij op zeer dwingende wijze en het mondt daarom al snel uit tot een woordenwisselingen met geduw en getrek.

Gestoken in been

Al snel trekt de verdachte een mes en probeert hij één van de mannen meerdere keren te steken. Het slachtoffer probeert zich te verweren maar wordt toch gestoken in zijn been. Hierna weten hij en de twee andere mannen te vluchten.

De politie roept mensen op om zich te melden als ze meer informatie hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.