Terug

Volg Hart van Nederland

Oranje traint voor cruciaal duel met Wit-Rusland

Oranje traint voor cruciaal duel met Wit-Rusland

Sport

4 okt 2017, 13:56

Het Nederlands elftal is nog zonder Kevin Strootman aan de tweede training voor de cruciale duels met Wit-Rusland en Zweden in de WK-kwalificatie begonnen. Bondscoach Dick Advocaat beslist later woensdag of het zin heeft de middenvelder mee naar Minsk te nemen. Strootman kwam zondag tijdens een uitwedstrijd tegen AC Milan hard in botsing met zijn ploeggenoot Federico Fazio. Hij heeft daar een spierblessure aan overgehouden. De mogelijkheid bestaat dat Strootman zaterdag alleen het uitduel met Wit-Rusland mist en wordt klaargestoomd voor de ontmoeting van dinsdag met Zweden in de ArenA. Strootman was geschorst voor de laatste kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije. Hij werd toen vervangen door Tonny Vilhena. Bondscoach Dick Advocaat beschikt verder over een fitte selectie van 24 internationals. Oranje moet in de laatste twee kwalificatiewedstrijden een achterstand van drie punten en zes doelpunten goedmaken op Zweden. Lukt dat niet, dan mist Nederland na het EK in Frankrijk ook het WK van volgend jaar in Rusland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.