Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Jongen zit vast met fiets in spoor en wordt op het nippertje gered van aanstormende trein

nieuws

14 mrt 2023, 14:23

Een fietser die maandag het spoor probeerde over te steken in Helmond, is aan de dood ontsnapt. De jongen kwam met zijn fiets vast te zitten in de rails, maar wordt op het nippertje van het spoor gered door een alerte omstander.

De jongen glijdt tijdens het oversteken met zijn fiets uit over de rails en komt daarna met zijn wiel vast te zitten. Precies op dat moment sluiten de spoorbomen, omdat een trein de spoorwegovergang nadert.

Een omstander twijfelt geen moment. Hij gooit zijn fiets aan de kant, rent de spoorwegovergang op en begeleidt de fietser veilig naar de overkant:

Persoon komt met fiets vast te zitten op het spoor in Helmond
0:20
Persoon komt met fiets vast te zitten op het spoor in Helmond

De fietser én zijn fiets komen er allebei zonder kleerscheuren vanaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.