Terug

Volg Hart van Nederland

Youtuber Boaz zakt met auto door het ijs: 'Dit gaat niet goed!'

Youtuber Boaz zakt met auto door het ijs: 'Dit gaat niet goed!'

nieuws

17 dec 2022, 17:38

Na een paar dagen van vorst hebben we de afgelopen dagen kunnen schaatsen op ondiepe slootjes en op opgespoten natuurijsbanen door het hele land. Maar is het ijs ook dik genoeg om met je auto erop te gaan? Youtuber Boaz van Boggelen probeerde het uit en kwam van een koude kermis thuis.

Op beelden die op Instagram staan is te zien hoe Boaz eerst rustig voorzichtig met twee wielen een stukje het op ijs rijdt. Als dat goed gaat trekt hij het gas een stuk open en rijdt een kleine afstand rechtdoor. Ook dat gaat nog goed. Als de jongeman daarna een rondje wil maken op het ijs gaat het mis. Het voertuig verliest grip en Boaz trekt het gas open. Onder de peperdure auto beginnen er snel scheuren in het ijs te ontstaan en een paar seconden later zakt de achterkant van de auto door het ijs.

Het water is er niet heel erg diep en Boaz kan zelf op het droge komen. Zelf lijkt hij er wel om te kunnen lachen. Het is niet bekend of de wagen inmiddels ook weer aan de kant staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.