Terug

Volg Hart van Nederland

Vader is bang om K3-concert te missen en racet met 167 km/u over de snelweg

Vader is bang om K3-concert te missen en racet met 167 km/u over de snelweg

112

2 okt 2022, 14:23

Een automobilist moest zondagochtend zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed op de A4 bij Heijningen. Hij scheurde met maar liefst 167 kilometer per uur over de snelweg.

De 41-jarige man verklaarde dat hij met zijn kinderen op weg was naar een concert van K3 in Rotterdam. Hij was laat en was bang het optreden te missen, waardoor hij veel te hard reed. De politie heeft zijn rijbewijs ingenomen. Of ze het concert alsnog gehaald hebben, is niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.