Terug

Volg Hart van Nederland

Urn met as gevonden in kringloopwinkel Hoorn

Urn met as gevonden in kringloopwinkel Hoorn

nieuws

2 mrt 2023, 10:54

Bij kringloopwinkel Dromehof in Hoorn is een urn met as binnengebracht. Eerst dachten de medewerkers dat het een kunstvoorwerp was, maar dat bleek niet zo te zijn. Gerda Marsé, die bij de kringloopwinkelwinkel werkt, doet via Facebook een oproep om de nabestaanden te vinden. "We denken dat het per ongeluk weg is gedaan", vertelt ze tegen NH Nieuws.

De urn werd vorige week binnengebracht. Het kwam in een kartonnendoos met meer spullen. De medewerkers van de kringloopwinkel hebben die aangenomen, zonder te kijken wat erin zat. "Pas later zijn we het gaan uitruimen", zegt Marsé.

Toen de medewerkers het zwarte doosje met daarin een gouden hartje bekeken, wisten ze niet precies waar het voor diende. "We draaiden het om en zagen een soort slotje wat je kunt openmaken. Toen we de inhoud bekeken, wisten we genoeg".

Nog nooit meegemaakt

Er worden wel vaker bijzondere spullen binnengebracht bij de winkel, maar dit had Marsé nog niet eerder meegemaakt. Ze hoopt dat de eigenaren van de urn zich melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.