Terug

Volg Hart van Nederland

Toerist in BMW rijdt zich vast op strand van Noordwijk

Toerist in BMW rijdt zich vast op strand van Noordwijk

nieuws

19 mrt 2023, 17:03

Een Duitse toerist is op het strand van Noordwijk vast komen te zitten met zijn auto. De man werd volgens de politie afgeleid door het 'oogverblindende' uitzicht en reed te ver door. De politie benadrukt dat alle strandopritten verboden toegang zin voor gewone automobilisten.

"Het is natuurlijk oogverblindend mooi: duinen, strand en zee in Noordwijk", schrijft de lokale politie op Instagram. "Deze Duitse toerist dacht daar vast hetzelfde over en werd zo afgeleid dat er iets te ver werd doorgereden."

De politie roept strandbezoekers op om vooral te genieten van de omgeving, maar wel de gesloten verklaring voor strandopritten in acht te nemen. "Een strandoprit dient altijd vrij te blijven en toegankelijk te zijn voor hulpdiensten. Parkeer uw auto daarom altijd in een parkeervak en rijd niet door de oprit op", aldus de politie.

Ook de KNRM deelt die oproep:

Dringende oproep KNRM: 'Hou afritten bij strand vrij, het kan mensenlevens redden'
2:16
Dringende oproep KNRM: 'Hou afritten bij strand vrij, het kan mensenlevens redden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.