Terug

Volg Hart van Nederland

Tattoo-'roulette' met kauwgomballenmachines in Amsterdam gaat viraal

nieuws

15 feb 2023, 23:26

Willekeurig een kleine tattoo kiezen en dat op je lichaam laten zetten: in Amsterdam kan het. Bij shop 'Inkwithbubbles' staan er daarom twee kauwgombalapparaten, gevuld met kleine tekeningen van leuke tattoos. Doordat bezoekers hun ervaring op TikTok deelden, is het viraal gegaan en is het een drukte van jewelste bij de shop.

"Ik zie soms groepen mensen bij de deur staan, zelfs als wij nog niet open zijn", zegt een medewerker." Dat het grappige project een succes, is een understatement. Standaard houdt de shop nu twee tafels per dag vrij voor zogeheten 'walk-ins', tattoos zonder afspraak. De laatste maanden worden deze gevuld door durfvallen die de roulette willen proberen.

"Het zijn vooral toeristen uit het buitenland, zoals Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk, maar soms zit er ook een Nederlander tussen", zegt eigenaar Sarah Bargstani. Ze vindt het leuk om te zien dat het idee dat zij met haar voormalige zakenpartner bedacht zo goed uitpakt. Ze wilden eens iets anders doen, out of the box gaan. "De apparaten staan er eigenlijk al een jaar, maar door TikTok is het helemaal viraal gegaan. En dat terwijl wij zelf helemaal niks met dat medium doen", lacht ze.

Drie kansen

Hoe werkt het? Voorbijgangers kunnen drie bolletjes uit het apparaat draaien. Daarna kunnen zij kiezen uit een van de drie tekenen om deze te laten tatoeëren. Dat kan een vogeltje zijn, of een zonnetje of een ander diertje. Dat is dan binnen een kwartiertje tot twintig minuten gezet. De roulette-tattoo kost zo'n zeventig euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.