Terug

Volg Hart van Nederland

Tafel Vandaag Inside giert door zeer intieme bekentenis Derksen

nieuws

5 feb 2023, 20:38

Johan Derksen heeft vrijdaggavond tijdens Vandaag Inside voor een hoop rode oortjes gezorgd. Hij was zo openhartig om te vertellen dat hij weleens een anus heeft gelikt. En dit zorgde voor veel hilariteit aan tafel.

Het ene moment heb je het over huisdieren en het andere moment heb je het over anuslikken. Zo gaan die dingen. Althans: zo gaan die dingen bij Vandaag Inside.

Wilfred Genee denkt een onschuldig gesprek te voeren over het feit dat een kwart van de Nederlandse baasjes met een huisdier in bed schijnt te slapen. Dat blijkt heel onhygiënisch te zijn omdat een dier zonder enige gêne zijn anus onder handen neemt. Een zeer geschikt moment om je bedgeheimen te delen, moet Johan gedacht hebben.

Iedere dag worden in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK opvallende fragmenten uit de media besproken:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.