Terug

Volg Hart van Nederland

Supermodel Chrissy Teigen noemt deze Amsterdamse braadworst de beste ter wereld

Supermodel Chrissy Teigen noemt deze Amsterdamse braadworst de beste ter wereld

nieuws

9 juli 2022, 23:04

Het gebeurt niet elke dag dat een supermodel met ruim 38 miljoen volgers op Instagram je broodje braadworst aanprijst. Het overkwam kioskhouder Bodhi Wielhouwer uit Amsterdam deze vrijdag toen Chrissy Teigen, met haar man, de zanger John Legend, opeens voor zijn neus stond. Het model was zo verrukt over de kwaliteit van de junkyarddog die haar werd voorgeschoteld dat ze ter plekke een foto maakte en die op sociale media plaatste.

Eerder deze week trad John Legend, onder andere bekend van de megahit All Of Me, op tijdens het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Hij is getrouwd met model Chrissy Teigen. Zij is vooral beroemd in Amerika en ze heeft een enorme schare volgelingen op Instagram. Veel meer dan haar echtgenoot, die het met een kleine 15 miljoen volgers op Instagram ook niet verkeerd doet.

(Tekst gaat verder onder Instagram-bericht)

Bodhi staat met liefde in zijn zaak, die hij runt samen met een klein hecht team. "We krijgen wel vaker internationale sterren op bezoek." Zijn Food Crib staat dan ook op het Museumplein in Amsterdam, toch een van de bekendste hotspots van Nederland. "Ik heb het idee dat die beroemde sterren het wel prettig vinden dat wij Nederlanders zo lekker nuchter zijn."

'Hee, daar loopt John Legend!'

"We waren aan het werk en een collega zei: 'Hee daar loopt John Legend!'", vertelt Bodhi aan Hart van Nederland. "Ik zei nog, huh, John Lennon? Dat lijkt me sterk! We moesten een beetje lachen. Maar het bleek om John Legend te gaan!" Hoewel het stel met entourage in de eerste instantie voorbij liep, kwamen ze een moment later toch binnen om iets te bestellen.

"Ze wilde een junkyarddog. dat is wel onze klassieker. Een broodje met braadworst, gebakken salami, spek, jonge kaas, Amsterdamse piccalilly en zuurkool. En een ijskoffie. Ik zei nog: pas op! Deze koffie zal je leven veranderen. Hierna wil je nooit meer iets anders."

"Echt de beste 'bratwurst' die ik ooit heb gegeten, met het lekkerste zachte broodje bij de Food Crib in Amsterdam", schrijft Chrissy Teigen bij een foto van zichzelf met de lekkernij in haar handen. Ze zet er ook een filmpje bij waarbij ze zichtbaar genietend een hap neemt van het broodje.

Extra hotdogs ingekocht

Bodhi wist niet dat het model een foto en een filmpje van de junkyarddog op Instagram zette. "Daar kwam ik pas achter toen ik werd gebeld door de krant. Fantastisch natuurlijk! Het was zeker geen afgesproken werk, haha."

Voor alle zekerheid heeft de Food Crib voor vandaag wel wat extra junkyarddogs ingekocht. "Dit is natuurlijk hartstikke leuk, goeie reclame. Ik hoop dat dat wel wat extra klandizie oplevert!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.