Terug

Volg Hart van Nederland

Schrik van je leven: metalen buis doorboort voorruit van auto op A12

Schrik van je leven: metalen buis doorboort voorruit van auto op A12

nieuws

8 mei 2023, 14:25

Het moet de schrik van je leven zijn, een metaal object door je voorruit krijgen terwijl je op de snelweg rijdt. Een automobilist maakte het maandagochtend mee en kan het navertellen. De bestuurder reed op de A12 toen er uit het niets een metalen buis door de voorruit sloeg. De bestuurder werd met een paar centimeter speling net niet geraakt.

Waar de buis precies vandaan is gekomen is niet bekend. Op de schrik na zijn er verder geen ongelukken gebeurd. Ondanks de schrik lukte het de bestuurder om de auto veilig op de vluchtstrook te zetten na het incident.

Glas ligt overal

Waar de buis precies vandaan komt is niet bekend. Op de schrik na zijn er verder geen ongelukken gebeurd. "Gelukkig had de bestuurder een zonnebril op, maar het glas ligt dan ook werkelijk overal", deelt de weginspecteur op Twitter.

Vorige week ontsnapte een automobilist op de A12 ook ternauwernood aan een ongeluk. Het lukte de bestuurder net op tijd te remmen voordat hij op een in brand gevlogen busje botste.

Nét op tijd remmen: beelden laten zien hoe bestuurder net aan ongeluk ontkomt
0:47
Nét op tijd remmen: beelden laten zien hoe bestuurder net aan ongeluk ontkomt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.