Terug

Volg Hart van Nederland

Politie stuit op persoon met opmerkelijke 'ziekte' die naast fiets ligt

Politie stuit op persoon met opmerkelijke 'ziekte' die naast fiets ligt

nieuws

18 juli 2022, 10:08

De Brabantse politie had het niet alleen druk met het stilzetten van een spookrijder op de A58. Even verderop in Bavel kregen agenten een melding binnen van een persoon die bovenop een viaduct naast zijn fiets lag. En dus rukten politie en ambulance uit.

Eenmaal ter plaatse bleek de fietser een hardnekkig virus te pakken te hebben. Dusdanig hardnekkig dat de politie besloot een mopje te tappen. Na onderzoek werd namelijk vastgesteld dat de persoon leed aan "de ziekte van Heineken", aldus de politie in een story op Instagram.

Openbare dronkenschap

De dronkenlap is met een bekeuring voor openbare dronkenschap naar huis gestuurd. Genezen van de ziekte van Heineken is in het geval van deze fietser een prijzig geintje: volgens de boetebase van het Openbaar Ministerie bedraagt het boetebedrag voor openbare dronkenschap 100 euro exclusief administratiekosten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.