Terug

Volg Hart van Nederland

Politie helpt vrouw bevallen op snelweg, kindje gezond ter wereld

Politie helpt vrouw bevallen op snelweg, kindje gezond ter wereld

112

26 apr 2022, 12:23

Een onvergetelijk moment voor politieagenten in Etten-Leur maandagavond. Ze kwamen af op een bijzondere melding bovenaan een afrit van de A58.

"In de categorie bijzondere meldingen: wij hielpen bij de aanstaande bevalling van een vrouw. Mooie momenten van politiewerk", zo schrijft Politie Basisteam Weerijs op Twitter.

Hoofdje zichtbaar

Eenmaal ter plaatse was er al een verloskundige aanwezig. Het hoofdje van het kind was zelfs al zichtbaar. "Na wat hand- en spandiensten in afwachting van een ambulance, is mevrouw met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht om verder te bevallen", schrijft de politie.

In het ziekenhuis is de dame uiteindelijk bevallen. Voor zover bekend maken moeder en kind het goed. "Wij wensen het gezin veel liefde en gezondheid toe!", schrijft de politie tot slot.

Beeld: Unsplash

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.