Terug

Volg Hart van Nederland

Mobiel toilet zorgt voor verstopping op A67: 'Stront aan de knikker'

Mobiel toilet zorgt voor verstopping op A67: 'Stront aan de knikker'

nieuws

22 feb 2023, 14:37

Een mobiel toilet zorgde woensdag voor vertraging op de A67 bij Someren. De ANWB meldde in eerste instantie dat wat rommel de oorzaak was van de verstopping, waardoor één rijstrook moest worden afgesloten. Dit bleek later een verloren Dixi te zijn.

Nu hadden we in dit artikel graag nog wat leuke woordgrappen aangehaald, maar Rijkswaterstaat heeft het gras voor onze voeten weggemaaid. "Voor alle mensen die pissig zijn: je kunt ons wel voor een grote boodschap sturen en we zijn er met hoge nood naartoe gegaan", schrijft Rijkswaterstaat op Twitter. De weg is inmiddels weer vrij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.