Terug

Volg Hart van Nederland

'Benny's ballen van 130 gram' verkozen tot allerslechtste slogan van dit jaar

Entertainment

7 dec 2021, 08:07

'You maki miso happy' van een sushirestaurant, 'I amlelo' van de gemeente Almelo en 'De lekkerste! borst voeding aan huis!' van een cafetaria genaamd Borst. Aan slechte slogans ook dit jaar geen gebrek, maar de állerslechtste slogan van 2021 komt uit Nijmegen.

Mensen konden de afgelopen dagen stemmen op hun favoriete slechte slogan. Benny's vleesservice, een slagerij, gaat er met de twijfelachtige eer vandoor. ‘Mijn ballen wegen 130 gram!!’ is de slechtste slogan van dit jaar.

'Deze slogan past bij mij'

Benny zelf staat nog altijd volledig achter zijn vondst. "Bij een bouwbedrijf is de slogan ongepast, maar hij past heel goed bij mijn vleesgroothandel. Mijn gehaktballen wegen namelijk echt 130 gram."

Hij heeft veel leuke reacties gehad. "Mensen vonden de slogan tricky vanwege de dubbelzinnigheid, maar vooral grappig. ‘Hee jij met je ballen!’, hoorde ik dan. Deze slogan past bij mij: what you see, is what you get. Ik houd wel van een grapje. Bovendien: je moet natuurlijk ook opvallen met een slogan."

De top 3

Benny's ballen kregen ruim 1500 stemmen. Op een eervolle tweede plaats schittert de slogan van Cafetaria Borst over 'borst voeding aan huis', met ruim 1300 stemmen. De gemeente 'Amlelo' is derde geworden.

Bekijk hieronder de tien genomineerde slechte slogans van dit jaar.

Eerder winnaars van de uitverkiezing van slechtste slogan zijn onder andere 'Laat je poesje knippen voor ze begint te wippen' (een dierenrechtenorganisatie), 'Onze vis smaakt als de tongzoen van een zeemeermin' (een visbar) en 'Van kop tot kont, worst in de mond' (bakker van worstenbroodjes).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.