Terug

Volg Hart van Nederland

Meghan Markle geeft eigen jas aan Bertine om baby'tje warm te houden

Meghan Markle geeft eigen jas aan Bertine om baby'tje warm te houden

nieuws

16 apr 2022, 15:09

Bij de Invictus Games in Den Haag speelde zich vrijdag een bijzonder moment af. Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry, deed haar jas uit en gaf hem aan de Nederlandse Bertine, die met haar baby op de arm liep.

Vrijdag kwamen de Britse prins Harry, de bedenker van het sportevenement, en zijn vrouw Meghan aan op het terrein in Den Haag, waar het evenement dit jaar plaatsvindt. Het stel ontmoette daar onder andere deelneemster Fenna Geugjes.

Fenna raakte in 2015 gewond bij een parachutesprong, waardoor ze moest stoppen met haar werk bij de Koninklijke Marine. Het Britse koningspaar ontmoette daarnaast ook Fenna's broer en haar partner Bertine. Zij had dochter Liva op de arm.

Jas voor baby Liva

Meghan, zelf moeder van twee kinderen, leek zich zorgen te maken over de lichaamstemperatuur van de baby. Toen ze langsliep, trok ze daarom haar jas uit en gaf hem aan Bertine. Die wikkelde Liva erin.

De organisatie van de Invictus Games zegt tegen RTL Nieuws niet te weten of Meghan haar jas na afloop heeft teruggekregen. Volgens de Daily Mail kost de jas ruim 3700 euro.

meghan markle bij invictus games - ANP

meghan markle bij invictus games - ANP

De Invictus Games gaan vandaag van start: een internationaal sportevenement voor militairen en veteranen die in het leger lichamelijk of psychisch gewond zijn geraakt. Er zijn wedstrijden voor roeien, atletiek, rolstoelbasketbal en zitvolleybal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.