Terug

Volg Hart van Nederland

Koppige Belgische vrouw keert niet, rijdt over akker en strandt op wandelpad

Koppige Belgische vrouw keert niet, rijdt over akker en strandt op wandelpad

112

21 juli 2022, 21:34

Een Belgische vrouw is donderdagavond vast komen te zitten met haar personenauto op een wandelpad bij het Zeeuwse Westdorpe. Ze was gaan rijden, maar toen de verharde weg eindigde keerde ze niet maar reed stug door. Uiteindelijk kwam ze na een hobbelige rit over akkers vast te zitten op een nauw wandelpad.

Hoe het zover kon komen is niet duidelijk, maar de vrouw reed rond 18.30 uur met haar Peugeot op de Kreekdreef in de richting van de Bernhardstraat, een pittoresk landweggetje langs het water. Een niet onbelangrijk detail is dat de weg doodlopend is voor auto's en je alleen te voet de Bernhardstraat kan bereiken. Maar dat was de vrouw niet opgevallen.

Op een bepaald punt verandert de verharde weg in een onverhard wandelpad. Dat weerhield de vrouw niet en reed ze door. Eerst deed ze dat nog een poosje over akkers om daarna uit te komen bij een parkje langs het water. Op een bepaald punt werd het wandelpad zo smal dat haar auto in de berm kwam en wegzakte in de zachte grond.

Berging nog niet mogelijk

De auto is bij de actie beschadigd geraakt, maar de vrouw zelf is ongedeerd. Wel zal het weghalen van het voertuig een flinke klus worden. De plek is moeilijk bereikbaar en op het wandelpad kan geen bergingsvoertuig komen. Mogelijk moet een deel van de struiken en andere begroeiing weggehaald worden om een bergingsactie uit te voeren.

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.