Terug

Volg Hart van Nederland

KLM verliest beenprotheses van bekende skateboarder: 'Uiterst vervelend'

KLM verliest beenprotheses van bekende skateboarder: 'Uiterst vervelend'

nieuws

23 juli 2022, 21:13

De bagageproblemen bij KLM leiden steeds vaker tot vervelende gevolgen voor reizigers. Onder meer voor de internationaal bekende skater Felipe Nunes, die door alle toestanden al drie weken zijn beenprotheses kwijt is.

De beenprotheses raakten kwijt toen de Braziliaan vanuit Kopenhagen met KLM terug naar huis wilde vliegen. De wereldberoemde Tony Hawk heeft de problemen van Nunes nu met zijn 7,5 miljoen volgers op sociale media gedeeld om de luchtvaartmaatschappij onder druk te zetten in actie te komen. Met effect: KLM stuurde Tony Hawk een email om aan te geven dat ze ermee bezig zijn.

Tekst gaat door onder de post:

Voor Nunes heeft het verlies van zijn beenprotheses grote gevolgen in zijn dagelijks leven. Skaten doet hij altijd wel met zijn armen, maar autorijden is onmogelijk geworden en lopen kan ook niet meer.

'Uiterst vervelend'

"Ze weten nog steeds niet waar zijn bagage is", aldus Hawk. In reactie aan het AD laat KLM weten het "uiterst vervelend te vinden als bagage en andere persoonlijke eigendommen te laat aankomen op de plek van bestemming".

De luchtvaartmaatschappij staat in contact met Nunes hierover. Maar ook zegt de KLM te begrijpen dat juist het verliezen van protheses "een extra onwenselijke ervaring oplevert. We zoeken uiteraard uit hoe we zo snel mogelijk kunnen helpen om de koffers weer terug te krijgen."

Op Schiphol lijken de afgelopen maanden de bagageproblemen niet af te nemen. Nog steeds liggen duizenden koffers in de aankomsthallen.

Talloze bagage kwijt door chaos op Schiphol: 'Neem maar een mooie koffer mee'
1:53
Talloze bagage kwijt door chaos op Schiphol: 'Neem maar een mooie koffer mee'

Beeld: Instagram Tony Hawk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.